Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми на мене по принцип ми трябва за 1.3, ако имате нещо кажете някаква цена и да ги взимам. Така да са в добро състояние..

Поздрави!
    Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

• Принципно са за 1.7 за кола с делко, с обикновените букси не като на 145/6. Преди време ги купувах за една 145ца, но ми ги объркаха и аз взех други, а тези останаха.
      Мисля, че имам фактура някъде, по спомен дадох към 60лв за тях, а сега ще се разделя с тях за половината.
      Поздрави

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Еми ако ще станат на моята количка, ще ти ги взема не е проблем

Comment

• Принципно ако извадиш един кабел от бубината/делкото и в средата не стърчи една пишка, значи ще станат, ако стърчи значи ти трябват кабели от 145/6.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Еми трябва тогава утре да проверя да вида какви са, мога да пратя и снимка ако стане .

Comment

• Здравейте колеги, имам нужда от преден десен амортисьор,с трите болта е от горе ,ако има някой излишни да пише .
              Предварително благодаря
              Last edited by hammar; d.m.y г., 22:10.
              Alfa GTV 1.8 TS
              Alfa 33 1,4 feeling 94г.
              Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

• http://picbg.net/u/31805/55425/744133.jpg Май тези твоите няма да ми свършат работа погледни и кажи? Ако не от какво да търся?

Comment

• Първоначално публикувано от joint_1551 Покажи съобщение
                  http://picbg.net/u/31805/55425/744133.jpg Май тези твоите няма да ми свършат работа погледни и кажи? Ако не от какво да търся?
                  Моите са същите, ще станат, обади ми се да се разберем.

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                    Моите са същите, ще станат, обади ми се да се разберем.
                    Еми ще ти звънна тези дни, или най-късно до другата седмица. Ще се разберем да ме имаш в предвид Щом ще станат няма проблем, ще купувам сега и нови свещи, че ми писна с тази газова гърми като побъркана изплаших хората из цял град.

Comment

• Някои да му се намира десен амортесиор за 33-ка, с 4болта обаче??
                      И здрав де.

Comment

Някои да му се намира десен амортесиор за 33-ка, с 4болта обаче??
                        И здрав де.
                        Това е първото нещо в една 33-ка, което изчезва, ако тя се разглоби за части.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Имам един десен, ръждив ....

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

...от една бяла унищожена и унижена 33ка
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Мисълта ми е, да не е изпуснал като моя да е здрав, че иначе не ми върши работа ако е читав кажи да измислим нещо.

Поздрави!

Comment

• хахахах стига бе
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Някои да му се намира десен амортесиор за 33-ка, с 4болта обаче??
                                И здрав де.
                                Имам , ама комплект!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X